Brunspottansblogg

Brunspottansblogg

Om bloggen

Här skriver jag, Brunspottan om mitt liv med mina 2 knasiga katter, mina 2 minst lika knasiga ungar och min älskade sambo.

Presentationen

CittraPosted by Maria Wed, October 20, 2010 22:11:45
Hej
Här kommer mitt första inlägg på min nya fina bloggsmiley
Får presentera mina fina kissar.
Fina fina Missan, en äkta gatukorsning. Hennes mamma bor tvärs över gatan hemma. Missan är 4,5 år och egentligen inte min, hon är min dotters katt. Stor, lurvig och världens gosigaste.
Snygga Cittra, en prickråtta, eller tja, S*Staccato Cittra som hon heter är en brunspottad (nähä) ocicat. Hon är däremot väldigt mycket min katt och går efter mig som en liten skugga. Här ligger hon framför brasan och myser och visar sin fina prickiga mage.
Just nu går jag och Cittra i väntans tider, i slutet av augusti hade vi fint besök från Danmark. En riktig kung hälsade på min fina prinsessa.Det var andra gången som han hälsade på. En lång historia....... Dansken skulle ha kommit och hälsat på redan i januari när Cittra löpte, men då var han sjuk, hade slagits med en av sina kompisar. Så kom han och hälsade på i mars, men tyvärr så slutade hela den historien i en skendräktighet och mjölkstockning. smileyInte alls kul. Men nu så håller vi alla tassar och tummar för att det skall gå bra. Om jag har räknat rätt så kan vi vänta oss söta ociglin runt 5 november. Jag hoppas att det blir på lördag eller söndag, men vi får se vad Cittra tycker.